15 sept. schoolfotograaf

Beste ouders/verzorgers, 
 

Op dinsdag 15 september zullen de schoolfoto's worden gemaakt. 

Dit jaar zal foto Verreijt weer de foto's komen maken.  
 

Alle foto's individuele, klassen- en broer-zusfoto's (waarvan alle kinderen op 't Einder incl. peuterspeelzaal zitten) zullen onder schooltijd genomen worden. 
 

De achtergrond voor de individuele foto’s zal hetzelfde zijn als vorig jaar. Nl. wit steigerhout.   
 

Na 15.00 is er de mogelijkheid om een broer-zus foto te laten maken waarbij één of meerdere kinderen niet op 't Einder zitten. Wilt u een foto laten maken met kinderen die niet op ‘t Einder zitten na 15.00.  Kunt u een bericht sturen naar awhitehead@obseinder.nl Dan maak ik een schema. Let op! Personen ouder dan 12 jaar mogen niet mee naar de fotolocatie dit jaar i.v.m. de corona maatregelen.  
 

De fotograaf komt alleen deze dag op school. Probeer hierbij rekening te houden met eventuele afspraken waarbij uw kind niet op school aanwezig is. Zoals tandarts ed.  
 

Na een aantal weken krijgt ieder kind een persoonlijke inlogkaart waarmee u zelf online de foto's kunt bestellen. 
 

Extra bericht voor groep 8: 
Voor de kinderen van groep 8 zal er naast bovenstaande foto’s ook een afscheidsfoto met het team worden genomen. Deze zal om 11.45 worden genomen. De kinderen van groep 8 zijn dan iets later thuis om te pauzeren.  

De afscheidsfoto’s van de kinderen van groep 8 zullen gemaakt worden met een greenscreen. Het is daarom belangrijk dat er GEEN groene kleding gedragen wordt. Dit geeft bij groene kleding een raar effect op de foto. Let ook op groene details in kleding of bijvoorbeeld in schoenen en sokken.  In een bericht van de fotograaf krijgt u tegen die tijd meer informatie.  


Mocht u vragen hebben over de schoolfotograaf, kunt u terecht bij juf Amy. 

Cookie instellingen