⛺️Camping ‘t Einder!!⛱️

Jawel hoor!! Vandaag werd om 9:00 uur de enige echte ‘Einder-camping’ geopend! En wat was het druk, alle plekjes vol met gezellige kleurige tentjes! Zoals het op een heuse camping betaamt was er van alles te ondernemen; van schminken tot buikschuiven op de zeepbaan. Van voetballen tot pingpongen, minidisco, ritje met de huifkar, knutselen en gewoon lekker chillen. Precies waar je zelf zin in had, héérlijk! Natuurlijk kon er een ansichtkaartje naar het thuisfront verstuurd worden! Aan echt àlles was gedacht. De activiteitencommissie heeft zich ook dit jaar weer overtroffen, want wauw, wat was het gezellig fantastisch leuk!! Genieten met een hoofdletter G, van begin tot eind overal blije snoetjes!
Ook de vele hulpouders hebben hun beste beentje voorgezet om deze meesters-en juffendag wederom mede tot een groot succes te maken!

We zijn echt dubbel en dwars verwend vandaag; eerst in de groep overladen met tekeningen, aardigheidjes en knuffels en daarna alleen maar positiviteit op de camping! Wat een topdag!

Namens team ‘t Einder: BEDANKT!!
Cookie instellingen