Dodenherdenking 4 mei

Dodenherdenking 4 mei 

Bijzondere ervaring! Thijs en Tim hebben tijdens de dodenherdenking een stukje in de kerk voorgelezen namens onze school, en daarna hebben ze op het Rdderplein ook nog een krans neer mogen leggen. Hieronder een verslagje door Thijs en Tim geschreven.

Inloop: 
We gingen al eerst los van elkaar naar de kerk. Toen we in de kerk waren moesten we ons melden dat we er waren, en werden we naar het bankje geleid. En toen we daar zaten kwam de rode schut binnen en toen werd het geopend.

Voorlezen: 
Toen waren wij aan de beurt. We vonden het best spannend maar toen we aan het lezen waren was het wat minder. Toen waren we klaar en gingen we weer zitten tot we naar het Ridderplein gingen. En toen moesten we even opstellen.

2 minuten stilte: 
Het duurde best lang op het ridderplein voor de 2 minuten stilte kwam en toen we stil moesten zijn toen was er een klein jongetje die het nog niet wist dat je stil moest zijn dus die was de hele tijd aan het kwekken.

Kransleggen: 
We moesten wachten bij een meneer van de scouting want die hield het bloemstuk vast en toen wij mochten moesten we achter hem aan lopen en hij gaf ons het bloemstuk en wij mochten het neerleggen en toen we hem neer hadden gelegd toen moesten we weer terug lopen.

Toen alles klaar was: 
(Thijs) Ik ging naar mijn vader en toen gingen we er even over praten en toen gingen we al. 
(Tim) Toen het klaar was ging ik en mijn gezin gingen we een ijsje eten bij de Verleiding en toen kwam Julyan ook een ijsje eten. Toen ging ik en mama Storm uitlaten en toen hadden we een frikandel gehaald.

Groetjes Thijs Arts en Tim Clignett uit groep 8

Cookie instellingen