Handbaltoernooi 2024

Gemert, 5 januari 2023 

Handbalvereniging Tremeg kijkt terug op een zeer geslaagd handbaltoernooi voor de basisscholen van Handel, Elsendorp, De Mortel en Gemert. 

Inmiddels is het toernooi in de kerstvakantie een vaste waarde met veel deelnemers. Het toernooi dankt zijn succes, ook dit jaar weer, aan alle vrijwilligers binnen Tremeg die er een gezellig en goed georganiseerd toernooi van maken. 

In de ochtend was er een spelletjesinstuif voor de groepen 3 en 4. Een 30-tal kinderen hebben kennis gemaakt met de handbalsport door het spelen van verschillende balspellen en wedstrijdjes. Het was genieten om de jongste jeugd zoveel plezier te zien hebben. 

 

 

 

Rond het middaguur was het de beurt aan de groepen 5/6 en 7/8. Maar liefst 32 teams deden ’s-middags mee aan het schoolhandbaltoernooi. Een sportieve middag voor ruim 235 heel enthousiaste kinderen. Het was een feest om te zien hoe fanatiek iedereen was om de winst binnen te slepen. 

De finale bij de groepen 5/6 ging tussen De Dompelaar 6 en Het Venster 6. De Dompelaar won deze wedstrijd met 4-2 en mag een jaar lang  de wisselbeker op een prominente plek in de school laten pronken. Bij de groepen 7/8 ging de finale tussen de Samenstroom 8B3 en ’t Einder 8B. Het was een spannende finale die eindigde in een gelijkspel (1-1). Na het nemen van shoot-outs was ’t Einder de winnaar en mochten zij de wisselbeker in ontvangst nemen. 

De prijs voor de leukste mascotte was voor De Havelt 6 en De Samenstroom 8B2. 

 

 

 

Namens Handbalvereniging Tremeg: Iedereen hartelijk dank voor de inzet op deze leuke en sportieve handbaldag! 

Cookie instellingen