Informatie over de Kunstweken op "t Einder

De Kunstweken Musea kunnen open!

De leerlingen hebben allemaal hard gewerkt aan hun creatie voor De Kunstweken. Echte kunst verdient het door zoveel mogelijk mensen bewonderd te worden. Daarom zijn alle werkstukken nu ook te zien in een speciaal voor iedere kunstenaar gemaakt online Museum.  

Kijk in de Museumfolder van uw kind

Met behulp van de folder die de kinderen hebben ontvangen nodigen ze (samen met u) eenvoudig alle familie en vrienden uit voor hun eigen Museum mèt heuse Museumshop. Echte fans kunnen hier contactloos, dus 100% coronaproof, leuke spulletjes met de tekening erop bestellen. Unieke aandenkens die u nog langer laten genieten van de kunst van uw kind!  

Goed om te weten

  • De kunstwerken van de kinderen die hun Museum geopend hebben, verschijnen automatisch ook in de galerie van de klas en dat is belangrijk voor het vervolg van ons project: Zien & Bespreken; 
  • Museum open = een gratis wenskaart van de eigen tekening!; 
  • Alle aankopen in de webshops zijn geheel vrijblijvend. Met uw bestelling maakt u dit project echter mogelijk (onze school hoeft hier verder niets voor te betalen) en steunt u ook nog eens het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
  • Op 1 juli sluiten alle Musea automatisch en wordt een start gemaakt met de productie van de bestelde souvenirs;
  • Ongeveer 2 weken later worden deze in een tasje meegegeven aan uw kind.

Lukt het openen van het Museum niet? Ga dan naar www.kunstweken.nl en klik bovenin op ‘Inloggen’ en dan op ‘Naar jouw Museum’. (zie ook bijgevoegde link)

Veel plezier met het kunstwerk van uw kind!

Cookie instellingen