Miniburgers winnen in Gemertse Optocht

Carnavalszondag was het dan eindelijk zover. Na weken van voorbereiding hebben wij Mila & Fenna (uit groep 5) meegelopen met de Gemertse Optocht als Mini Burgers. 
Mila was verkleed als MINI(mouse) en Fenna als (ham)BURGER wat ons dus samen MINI BURGER maakte. De optocht had als thema ‘waj plekke d’r op los’. Wij liepen met (vastgeplakte) mini burgers rond en plakten stickers van mini burgers bij iedereen op. 
We hadden samen een ontwerp gemaakt van een oven met mini burgers, zo moest het eruit komen te zien. We hebben alles zelf bedacht en helemaal zelf gemaakt. 
 
De optocht was heel leuk en een beetje eng, er waren super veel mensen en ook veel bekenden. 
De stoet (fanfare) voor ons liep heel snel, het leek wel 50 km per uur. Wij bleven samen lopen, om stickers te kunnen plakken. 

Om 17 uur was de prijsuitreiking in een volle zaal bij de Ridderhof. We hebben de 1e prijs gewonnen! Ze riepen onze namen om en we mochten onder luid applaus op het podium komen, ook dat was wel een beetje spannend maar ook heel leuk. We kregen een mega grote beker, die we omhoog hielden waarna de hele zaal begon te juichen! Ook kregen we nog een extra prijs; de aanmoedigingsprijs! Deze prijs kregen we omdat de jury vond dat we zo jong waren maar zo'n goed idee bedacht hadden. 
 
Dus heb je zelf een goed idee, doe dan volgend jaar ook mee met de Gemertse optocht, het maakt niet uit of je jong of oud bent. Het is gewoon super leuk om mee te doen! 

Groetjes Mila en Fenna (groep 5)
Cookie instellingen