Schoolfotograaf

Schoolfoto’s  
 

Op dinsdag 20 september komen de fotografen van Foto Verreijt schoolfoto's maken.  
 

Er komen 3 fotografen. En een aantal ouders van de activiteitencommissie komen helpen. Waardoor het mogelijk is om alle foto’s op één dag te maken. 
 

Er is gekozen voor een witte steigerhouten achtergrond dit jaar aangevuld met een houten kistje. De groepsfoto’s worden indien mogelijk buiten gemaakt.  
 

Onder schooltijd zullen er van alle kinderen een individuele en groepsfoto worden genomen. Ook zullen er onder schooltijd van alle broer(s)- en/of zus-(sen) die op 't Einder zitten, foto’s worden genomen. Ook de kinderen van de peuterspeelzaal worden gefotografeerd. En de afscheidsfoto's van groep 8 worden genomen deze dag.  
 

Vanaf 14.15 is het mogelijk om een foto te laten maken met broer(s)- en/of zus-(sen) die niet op 't Einder zitten. De fotografen willen hierbij geen ouders/verzorgers aanwezig zijn. Uit hun ervaring blijkt dat het nemen van foto’s beter verloopt zonder ouders/verzorgers. U kunt uw kinderen hiervoor opgeven via awhitehead@obseinder.nl. Dit kan tot zondag 18 september.  
 

Wilt u eventuele afspraken zoals tandarts verplaatsen naar een andere datum? Zodat iedereen op de groepsfoto zal staan. De fotografen komen namelijk alleen op deze dag.  
 

Na een aantal weken krijgt u kind een inlogkaartje mee naar huis. Daarmee kunt u artikelen kunt bestellen.  
 

Team obs. 't Einder 

Cookie instellingen