Surprises Sinterklaas

Surprise
Op 17 november komt de Sint weer voor een paar weken naar Nederland. Op woensdag 4 december komt hij samen met zijn Pieten naar ’t Einder en zal de gehele ochtend in het teken staan van Sinterklaas. We gaan dan o.a. de surprises openmaken die jullie voor elkaar hebben gemaakt.

Maandag gaan jullie in de klas loten voor wie je de surprise gaat maken. Op het briefje dat je hebt getrokken staat de naam van de persoon voor wie je de surprise gaat maken. Ook staan er hobby’s, cadeautips e.d. op van deze persoon.

Je koopt voor € 3,50 euro één of meerdere cadeaus. Deze cadeau(s) en wat snoepgoed verpak je in een mooi werkstuk. Bij je surprise maak je ook een gedicht. Zorg ervoor dat de naam van het kind duidelijk aan de buitenkant op het werkstuk staat. Bevestig ook je gedicht aan de buitenkant, zodat het gedicht kan worden voorgelezen voordat de surprise wordt opengemaakt. De surprise breng je op dinsdag 3 december tussen 15.00 en 16.30 uur naar de klas, verpakt in een vuilniszak. Wij halen dan de vuilniszakken van de surprises en maken een mooie tentoonstelling van jullie surprises.

Veel plezier met het maken van de surprises!!!

 

 

Cookie instellingen