Bso en peuteropvang van kinderopvang 't Einder

www.kinderopvangteinder.nl
 

Peuteropvang

Kinderopvang 't Einder biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang aan in Gemert. Is je kind (bijna) twee? Dan kan hij of zij terecht op onze peutergroep. Daar spelen en leren peuters met leeftijdsgenootjes en worden ze spelenderwijs uitgedaagd om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. 
 

Buitenschoolse opvang

Gaat je kind al (bijna) naar de basisschool, maar kun je er niet iedere dag zijn als de school uitgaat? Of moet je 's ochtends al heel vroeg naar je werk? Dan kan hij of zij samen met leeftijdsgenootjes bij ons naar de voor- of naschoolse opvang. Een plek waar je mag zijn wie je bent en mag doen waar je zin in hebt. We hebben dagelijks een aanbod van groepsactiviteiten die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Liever even hangen of een potje chillen? Dat mag natuurlijk ook!
 

Kleinschalig en vertrouwd

Kinderopvang 't Einder is een kleine locatie voor kinderopvang. We hebben één peutergroep en twee groepen BSO. Heel kleinschalig en vertrouwd. De kinderen zien veelal dezelfde gezichten op de groep. Dat geeft een fijn gevoel. De lijntjes zijn kort. Tussen de pedagogisch medewerkers onderling, tussen de opvang en de basisschool en ook tussen onze opvang en jou als ouder. 
 

Opvang en onderwijs onder één dak

Kinderopvang 't Einder zit samen met basisschool 't Einder onder één dak. Dat is praktisch én vertrouwd. De kinderen van de peutergroep spelen vaak met de kinderen van groep 1-2, waardoor de basisschool en de leerkrachten voor hen al bekend terrein zijn vóór het tijd is om de stap naar de basisschool te maken. Ook werken medewerkers van de opvang en de basisschool nauw samen. Zodat we samen een doorgaande leerlijn voor onze kinderen creëren. 
 

Onze missie

Wij begeleiden, stimuleren en inspireren kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen we avontuurlijk, bevlogen, deskundig, verbindend en met aandacht.

 
Kinderopvang 't Einder
Wetering 25
5422 AN Gemert
088 - 00 88 581
info@stichtinggoo.nl
 
Cookie instellingen