Weekviering

Een keer in de twee weken is op vrijdag van 11.00 uur – 11.35 uur een weekviering in de aula voor alle kinderen en leerkrachten.

Alle groepen hebben een vaste plek in de aula en zorgen ervoor dat ze om 11.00 uur klaar zitten, zodat we kunnen beginnen. Ouders/verzorgers en andere belangstellenden zijn welkom om aanwezig te zijn tijdens te viering. Zij gaan altijd boven staan en indien nodig mogen ze een kruk pakken.

De leerkrachten zorgen voor variatie in het aanbod van de stukjes. We denken hierbij aan zang, dans, cabaret, toneel, poëzie, muziek maken, proefjes uitvoeren etc. We nodigen de kinderen uit om mee te denken over de invulling van de weekviering. Er zijn altijd 4 voordrachten. De groepen rouleren en weten ruim van te voren wie er aan de beurt is. De weekviering wordt steeds door een andere groep gepresenteerd. Elke weekviering wordt gestart met het benoemen van de jarigen van de week en het zingen van een verjaardagslied. Ook worden bijzonderheden voor de kinderen doorgegeven tijdens de weekviering. De viering wordt afgesloten met het Einder-lied.
Cookie instellingen